Ik was best huiverig om te starten met insuline, maar het is me enorm meegevallen!

Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. VU medisch centrum is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

VU medisch centrum kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan VU medisch centrum worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. VU medisch centrum heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

HYPOinzicht is eigendom van VU medisch centrum en mede mogelijk gemaakt door initiële financiële ondersteuning van Achmea en Novo Nordisk. Deze website is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan informatie of services die van deze website worden verkregen, te wijzigen, te kopiëren, te distribueren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, over te dragen of te verkopen.

Delen: